Известие

Collapse
No announcement yet.

Сервизен интервал на ангренажния ремък

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от hristiqn Покажи съобщение
    Някой да каже как е положението на сменен ремък след 60 к .
    Ами ще ти кажа кола 147 1.9 16в 2005 година на 63 000км положението е скъсан и две счупени кобилици Сравнения няма да правя щото на едните едно се чупи на другите друго на третите всичко
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

...

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
      Ами ще ти кажа кола 147 1.9 16в 2005 година на 63 000км положението е скъсан и две счупени кобилици Сравнения няма да правя щото на едните едно се чупи на другите друго на третите всичко
      А за 5-цата и е класата какво ще кажеш ? Аз си мисля че бмв-то е най-добрия избор от всичките ама знам ли
      BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

А за 5-цата и е класата какво ще кажеш ? Аз си мисля че бмв-то е най-добрия избор от всичките ама знам ли
        м/у бмв-то и мерцедеса определено избирам бмв-то
        sigpic
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

...

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
          м/у бмв-то и мерцедеса определено избирам бмв-то
          Еми то в този клас остава и а6-цата след 2005-та . И аз харесвам 159ката ,но неможе да се сравнява отново като качество с немските еквиваленти ...
          BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

Еми то в този клас остава и а6-цата след 2005-та . И аз харесвам 159ката ,но неможе да се сравнява отново като качество с немските еквиваленти ...
            А6 въобще неискам да я коментирам извън класацията е според мен А за качеството на 159 и немските няма да споря щото ще стане страшно Тя половината та и повече от 159 е немска
            sigpic

Comment

ама 159 не я сравнявай с петица и е класа, които са един клас отгоре и двойно и тройно на цената й

---------- Post added at 14:40 ---------- Previous post was at 14:38 ----------

между другото, има вариант за удължаване на гаранцията до 5 години вмомента, незнам как стои въпроса точно, но смятам след празниците да се позаинтерисувам

за щастие до момента гаранционно не е пипано нищо по мойта освен боята на предния капак, която имаше 2 следи от камъчета и запалката, която се беше разкачила по незнаен начин - това за 1 година

има някое друго поскърцване от вратите, тях пак след празниците
              sigpic
              днес съм в почивка ---

Comment

Стоянчо, бягай далеч от ММ, кви 5 години те гонят.
                AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
                  Стоянчо, бягай далеч от ММ, кви 5 години те гонят.
                  500 кинта за 3 години допълнителна гаранция мисля, че си е далавера, турбинка да ми изгори веднъж или някоя красотийка по скоростите да се случи и съм ги избил

ММ не са единствения оторизиран сервиз в БГ
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                    500 кинта за 3 години допълнителна гаранция мисля, че си е далавера, турбинка да ми изгори веднъж или някоя красотийка по скоростите да се случи и съм ги избил

Ако не е тайна, колко те чарджват за едно стандартно обслужване?
                    Giulietta 1,6 JTDm 2013
                    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

колега за тази допълнителна гаранция те съветвам да изчетеш "дребният шрифт" и да попиташ за всяка буква в него
                      казвам ти го като човек който е имал вземане даване с аутоиталия в нормален гаранционен период и има 3 страници в книгата им за оплаквания

Comment

.....

Не са, но дали гаранцията която ще си купиш за 500 кинта ще важи в другите оторизирани сервизи? Ами не! Най-вероятно това, което ти продават ММ е договорна гаранция между двете страни и се отнася само за сервиз/и на ММ.
                        156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
                        Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

обслужването 500 и кусур

ако не знаете опцията с удължената гаранция си я има от край време в цивилизованите държави и ако не се лъжа тя е заводска, съответно пълна и без допълнителни условия

мерси за съвета с дребния шрифт - за съжаление съм имал опит с други марки точно в тази насока и знам какво да гледам

а за тези 500 лева - простете ми но използвах цифрата просто ей така, незнам колко точно струва, само го четох някъде и предположих, защото на друга кола (но немска) толкова струваше на година
                          Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 10:19.
                          sigpic
                          днес съм в почивка ---

Comment

Проблема е само в това, че не живеем в "цивилизована" държава.
                            AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                            Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
                              Проблема е само в това, че не живеем в "цивилизована" държава.
                              дам
                              sigpic
                              днес съм в почивка ---

Comment

Kolegi izviniavam see no niamam kirilica na tableta jiveia vb chujbina kupih si edna alfa 147jtd kolata ne err karana ot tri godini angrenajniat remake I vsichko say smeniani togava ot samata smiana say minali 10 000 kilometara sega triabva life da se smeniat nanovo kolata e stoiala na van van edin kamping krai moreto blagodaria predvaritelno

Comment

Working...
                                X